0%

LOCATIE

Vrieslantlaan 6, Utrecht

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. Jin Jersey bevindt zich op het bedrijventerrein Kanaleneiland, op het adres Vrieslantlaan 6. Dit bedrijventerrein is voornamelijk bekend door haar functie als woonboulevard met grote winkels als IKEA, Leen Bakker en Kwantum. Deze locatie is zowel met de fiets, het OV als met de auto zeer goed te bereiken.

Zo ben je er met de fiets in 10 tot 15 minuten vanaf Utrecht CS of bijvoorbeeld Het ledig erf. De openbaar vervoerverbindingen zijn goed. De Vrieslantlaan ligt op een paar minuten lopen van de sneltramhalte Kanaleneiland Zuid. Vanaf hier vertrekken verschillende trams in de richtingen van Utrecht CS, IJsselstein en Nieuwegein. Ook vertrekken verschillende bussen nabij Jin Jersey die de Vrieslantlaan verbinden met overige delen van Utrecht en daarbuiten. Door de centrale ligging van Utrecht is Jin Jersey met de auto uitstekend bereikbaar vanuit de rest van Nederland. De Vrieslantlaan is gelegen nabij afrit 17 van de ring A12. Vanaf hier zijn de A2, A27 en A28 binnen enkele minuten te bereiken.  Je bent binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam, maar door de centrale ligging in Nederland zijn bijvoorbeeld ook Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en Arnhem zijn goed te bereiken.

Verder zijn in de omgeving verschillende horecagelegenheden, zo ligt het Restaurant ’t Parkhuys waar je zowel voor de lunch als diner terecht kunt op een minuutje lopen van Jin Jersey.

Parkeren
Er is beperkt betaald parkeren in de omgeving (alleen doordeweeks van 6:00 tot 11:00). Echter ligt het pand op vijf minuten lopen van de IKEA parkeergarage waar je gratis kunt parkeren. 

Jin Jersey
Vrieslantlaan 6
3526 AA Utrecht

 

 

{page_name}