0%

JIN JERSEY

Gebouw

In Jin Jersey huur je zorgeloos en flexibel een eigen unieke ruimte voor een vaste all-in huurprijs. Het aanbod aan ruimtes is heel divers, van kantoorruimtes en bedrijfsruimtes tot sportscholen en ateliers. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 3800 m2 en er zijn ruimtes beschikbaar van 14 tot 300 m2. Het pand is in de jaren ’60 gebouwd als jersey- en tricotagefabriek. Nadat de laatste gebruikers in 2019 uit het pand zijn vertrokken was het tijd voor een grote transformatie waarbij het ook flink is verduurzaamd, zo zijn alle ruimtes voorzien van ledverlichting en zijn er ruim dan 550 zonnepanelen op de daken geplaatst. De naam van het bedrijf dat ooit de eerste gebruiker van het pand was, is nu weer de naam geworden voor het kleurrijke verzamelgebouw voor ondernemers die zich niet alleen in hun werk creatief willen onderscheiden. Jin Jersey is een herkenbare plek waar je niet zomaar aan voorbij rijdt! 

Miami
Om een aansprekend beeld te realiseren passend bij het nieuwe gebruik van de Vrieslantlaan 6, is inspiratie gehaald uit de jaren ’60 basis van het pand: geglazuurde bakstenen in zachtgeel, donker- en azuurblauw en een geprofileerde gevel beëindiging. De ranke kozijnen met veel glas en de industriële glaskappen in het dak van het voormalige productiegedeelte. Jin Jersey is te midden van de Utrechtse woonboulevard een tropische verassing! Een Miami style ‘60’s verzamelgebouw voor ondernemers die graag op een
uitgesproken en onderscheidende locatie willen werken.

Divers aanbod van ruimtes
Er zijn zo’n 40 ruimtes van verschillende grootte gecreëerd. Deels binnen de bestaande structuur en deels door nieuw ontworpen units centraal in het pand te plaatsen. Elke zone binnen het pand heeft zo zijn eigen k
arakter, van meer gesloten en terughoudender in kleur en materiaal, tot ruimtes met veel glas en lichtinval en meer uitgesproken kleuren. Alle oude elementen zijn zo veel mogelijk intact gelaten en allemaal voorzien van een frisse laag kleur. Naast de kantoren, sportruimtes en ateliers is er genoeg ruimte voor losse werkplekken. Maar zijn er ook plekken waar je elkaar kunt ontmoeten of even kunt lunchen.

Parkeren
Er is beperkt
betaald parkeren in de omgeving (alleen doordeweeks van 6:00 tot 11:00). Echter ligt het pand op vijf minuten lopen van de IKEA parkeergarage waar je gratis kunt parkeren. 

{page_name}